Més de 1000 alumnes participaran a les trobades de corals d'Educació Primària i d'Educació Secundària que es faran la setmana vinent a les comarques gironines

query_builder   10 maig 2013 19:00

event_note Nota de premsa

Més de 1000 alumnes participaran a les trobades de corals d'Educació Primària i d'Educació Secundària que es faran la setmana vinent a les comarques gironines

Educació Primària
 
Més de 550 alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de centres de les comarques gironines participaran a les dues trobades de corals d'Educació Primària que es faran els dies 14 i 17 de maig a Santa Coloma de Farners i a Girona, respectivament, acompanyats dels seus mestres.
 
Aquesta serà la XI edició de trobada de corals d’Educació Primària organitzada pel Departament d’Ensenyament a Girona, que acolliran dos municipis. El 14 de maig a l'Auditori de Santa Coloma de Farners, amb una participació de més de 250 alumnes, i el 17 de maig a l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona, amb una participació de més de 300 alumnes.
 
 
Educació Secundària
 
Més de 600 alumnes de 1r. d’ESO fins a 2n. de batxillerat, acompanyats de més de 40 professors, i procedents d'onze centres de les comarques gironines i un de Terrassa,  participaran a la XIX trobada de corals d’Educació Secundària.
 
La novetat d'aquest any és que la trobada es farà descentralitzada per serveis territorials del Departament d'Ensenyament amb l'objectiu d'apropar-la i, en el cas de les comarques gironines, es farà a Figueres, al Teatre el Jardí, el dimecres 15 de maig.
 
En acabada la trobada, els centres que hi estiguin interessats,  podran visitar diferents museus de l'Alt Empordà, a través del projecte “Una comarca de museus” o bé seguir l'itinerari “La Figueres de Dalí”, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres i la implicació dels museus que formen part d'aquest projecte.