govern

Altres acords del Govern

query_builder   14 maig 2013 15:02

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
El Govern declara extingit el permís d’investigació d’hidrocarburs ‘Ripoll’
 
El Govern ha acordat avui declarar extingit el permís d’investigació d’hidrocarburs ‘Ripoll’, concedit a l’empresa Teredo Oils Limited. La decisió es fonamenta en l’incompliment per part del titular del permís de les condicions establertes en l’autorització i en la desestimació de les al·legacions que ha presentat l’empresa durant el tràmit, iniciat el mes de març. D’aquesta manera, es deixa sense efecte l’autorització atorgada l’octubre passat.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació va iniciar el procés d’extinció del permís en constatar que Teredo Oils Limited no havia presentat el pla de labors corresponent al primer any d’activitat dins del termini establert, document preceptiu que ha de ser autoritzat per la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial. A més, les al·legacions de l’empresa no han demostrat la falta de responsabilitat en l’incompliment. El permís ‘Ripoll’ autoritzava l’empresa Teredo Oils Limited a investigar l’existència d’hidrocarburs en el subsòl d’una zona de 51.200 hectàrees de les comarques de la Garrotxa, Osona i el Ripollès.
 
 
 
 
El Govern acorda mantenir la data final del desplegament de la Llei d’educació de Catalunya
 
El Govern ha acordat avui mantenir la data final del desplegament de la Llei d’educació de Catalunya (LEC), que preveia un termini màxim de 8 anys, fins al 16 de juliol de 2017. En el mateix acord ha aprovat un calendari continu en substitució de les dues fases previstes en l’acord de 3 de novembre de 2009.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined