La Filmoteca estrena el film 'Dust' amb la presència del director Casey Spooner

query_builder   22 maig 2013 16:29

event_note Nota de premsa

La Filmoteca estrena el film 'Dust' amb la presència del director Casey Spooner

  • La projecció de la pel·lícula té lloc en el marc del festival Loop/Screen
Dust
La Filmoteca de Catalunya estrena aquest divendres, 24 de maig, el film Dust,  codirigit per Casey Sponner i Adams Dugas. La projecció de la pel·lícula tindrà lloc a les 21.30 hores i es fa en el marc del festival Loop/Screen.
 
Dust és l'opera prima de Casey Spooner com a director i guionista. El film és el resultat del treball de més de trenta artistes de Kansas City que van col·laborar en el projecte, entre els quals hi ha l’actriu Holly Woodlawn, que va participar en alguns dels films d'Andy Warhol; l'actor Katie Rayle, i diversos artistes visuals. 
 
La pel·lícula narra la història d’una família en crisi, els membres de la qual són incapaços de fer front a les seves vides i de comunicar-se. Els problemes de la família comencen quan el germà gran decideix tornar a la casa familiar amb la seva dona, a qui la resta de germans no poden suportar. 
 
El guionista, codirector i productor de Dust, Casey Spooner, és un reconegut artista i músic nord-americà, popular sobretot com a membre del grup d'electroclash Fischerspooner, que va fundar a Nova York l'any 1998 amb Warren Fischer.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined