Amb el Projecte Home, contra la drogodependència

query_builder   28 maig 2013 16:44

event_note Nota de premsa

Amb el Projecte Home, contra la drogodependència

El delegat, Fernando Brea, va assistir el 27 de maig al 9è sopar de gala a benefici de l’ONG  Projecte Home, que enguany ha tingut lloc a l’Hospitalet de Llobregat i que ha comptat amb l’assistència de gairebé  300 persones del món empresarial, polític i social català. Projecte Home reclama més implicació social per ajudar les persones drogodependents.
Generalitat de Catalunya
 
Aquesta ONG treballa a Catalunya, des de fa 18 anys, per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències i altres conductes addictives. Amb les gales benèfiques anuals l’ONG pretén sensibilitzar la societat alhora que recaptar fons per continuar atenent les persones que pateixen addicció i altres problemes relacionats amb les drogodependències.
 
Enguany el sopar ha comptat amb tres aperitius solidaris creats pel mateix Ferran Adrià. Entre d’altres, han assistit la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; el primer secretari del PSC, Pere Navarro; el president de la Fundació Projecte Home, Antoni Castellà, i el director, Oriol Esculies.
 
Seu a Montgat
El delegat ja va acompanyar el 15 de maig al conseller Boi Ruiz durant la visita a les instal·lacions de la seu de Projecte Home Catalunya, a Montgat (Maresme). Llavors van estar acompanyats pel seu fundador, Baltasar Garzón (reconegut per la lluitat contra el narcotràfic a Espanya i com a promotor del treball a favor de la recuperació de les persones amb problemes de drogues); el patró fundador, Luís del Olmo; la vicepresidenta del patronat, Concepció Solé, i el director de Projecte Home Catalunya, Oriol Esculies; així com l’alcalde del municipi, Francesc Xavier García; i la directora del centre a Montgat, Marta Berenguer.
 
Van poder mantenir una trobada amb els residents, els seus familiars i els professionals del centre, tot comprovant la realitat de les persones que segueixen el procés de rehabilitació. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya col·labora amb Projecte Home Catalunya des de fa anys.

2  

Imatges

Visita a la seu de Projecte Home, a Montgat (Maresme)

Visita a la seu de Projecte Home, a Montgat (Maresme) 47

Amb diferents integrants del Projecte Home, el 15 de maig de 2013, a Montgat

Amb diferents integrants del Projecte Home, el 15 de maig de 2013, a Montgat 53