Territori i Sostenibilitat i Renfe posen en servei el tren turístic Sunrail a l'Alt Empordà

query_builder   12 juny 2013 18:19

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat i Renfe posen en servei el tren turístic Sunrail a l'Alt Empordà

 

  • Els caps de setmana entre el 6 de juliol i l’1 de setembre, la línia R11 de Rodalies de Catalunya oferirà almenys 13 trens per sentit entre Figueres i Portbou

 

  • El bitllet especial Sunrail inclou el bitllet d’anada i tornada en un dia per 3 euros amb un descompte de més del 52%
El secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, durant la presentació del tren turístic Sunrail.
El secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, durant la presentació del tren turístic Sunrail.

 

A partir del 6 de juliol i fins a l’1 de setembre, el Departament de Territori i Sostenibilitat i Renfe posen en servei un nou tren especial entre Figueres i Portbou els caps de setmana i festius. El nou producte Sunrail és fruit d’un acord entre la Generalitat, Rodalies de Catalunya i els ajuntaments de Figueres, Llançà, Colera i Portbou per tal de facilitar el desplaçament dels turistes d’estiu entre les poblacions de l’Alt Empordà.
 
El tren turístic Sunrail neix de l’acord del Pla d’acció entre Renfe i la Generalitat de Catalunya per reforçar els serveis entre les principals ciutats de l’Alt Empordà durant la temporada estival. A més, amb aquest reforç especial es pretén millorar les connexions entre les destinacions culturals i de platja de les localitats de Figueres, Vilajuïga, Llançà, Colera i Portbou. Els serveis de la línia R11 de Rodalies connecten Figueres amb Llançà en un temps de viatge de 15 minuts i de Figueres a Portbou en 23 minuts.
 
El nou producte Sunrail posa en circulació dos trens tots els dissabtes, diumenges i festius entre Figueres amb destinació Portbou i dos més des de Portbou amb destinació Figueres, realitzant parada a Vilajuïga, Llançà i Colera.
 
 
Figueres       Vilajuïga       Llançà           Colera           Portbou
10.00              10.08              10.14              10.19              10.23
17.00              17.08              17.14              17.19              17.23
 
Portbou        Colera           Llançà           Vilajuïga       Figueres
11.00              11.04              11.09              11.16              11.24 
18.00              18.04              18.09              18.16              18.23
 
 
 
Aquest tren turístic suposa un reforç addicional de més de 1.000 places assegudes tots els dissabtes, diumenges i festius entre el 6 de juliol i l’1 de setembre, afegint-se a l’oferta habitual de trens de la línia R11 de Rodalies de Catalunya (Barcelona Sants – Portbou per Girona), que compta amb un mínim de 13 trens per sentit entre les dues ciutats durant els caps de setmana.
 
 
Bitllet especial SunRail
 
El bitllet especial Sunrail permet obtenir descomptes superiors al 50% respecte a la compra individualitzada dels viatges.

Bitllet Sunrail 1 Dia: Un bitllet d’anada i de tornada entre les estacions de Portbou, Colera, Llançà, Vilajuïga i Figueres, per 3 euros.

Bitllet Sunrail Cap de Setmana: Un viatge d’anada i tornada per dissabte i un altre per diumenge per un preu de 5 euros.

 
A més, presentant aquest títol de viatge es pot gaudir de descomptes especials al Museu Dalí o al Museu Empordà de Figueres, així com en d’altres activitats lúdiques i culturals de la zona.
 
El bitllet especial per als clients d’aquest nou servei a l’Empordà s’afegeix als diferents títols de transport ja disponibles als serveis regionals de Rodalies de Catalunya.
 
Més informació dels serveis, a les estacions de Rodalies, als telèfons 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 72

Dossier

Dossier
PDF | 458