El darrer dia de les PAU els estudiants s'examinen de les matèries de modalitat

Els alumnes coneixeran els resultats de les seves proves per internet a partir del 28 de juny

query_builder   13 juny 2013 12:42

event_note Nota de premsa

El darrer dia de les PAU els estudiants s'examinen de les matèries de modalitat

Els alumnes coneixeran els resultats de les seves proves per internet a partir del 28 de juny

Avui, últim dia de les PAU, els estudiants s’examinen de matèries de modalitat. Al matí ho han fet de Geografia, Física, Cultura audiovisual, Grec, Biologia, Anàlisi musical, Economia de l’empresa, i Química. A la tarda s’han fet les proves d’Història de l’art i d’Electrotècnia.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 28de juny per internet al portal d’Accesnet de la Secretaria d’Universitats i Recerca  (http://www.gencat.cat/universitatsirecerca) i a partir de l’1 de juliol podran recollir la documentació amb els resultats al seu centre de secundària.
 
L’any passat van superar les proves un 94,54% dels alumnes presentats i la nota mitjana de les proves es va situar en un 6,305. Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.
 
Un total de 30.250 estudiants (30.344 l’any passat), estaven convocats a les proves d’accés a la universitat (PAU) Del total d’alumnes matriculats, 24.752 corresponen a estudiants amb matrícula ordinària que han acabat enguany el batxillerat; 2.351 són estudiants amb matrícula lliure (procedents de batxillerat d’altres anys amb o sense PAU); i 3.147 són estudiants provinents de cicles superiors que s’examinen d’alguna assignatura en la fase específica.
 
Els exàmens en format pdf. estan disponibles al web de la secretaria d’Universitats i Recerca, a l’adreça: http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/vies/pau/examens/index.html

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
PDF | 65