Andreu Mas-Colell garanteix el més estricte compliment de la legalitat en el BcnWorld

query_builder   19 juny 2013 13:48

event_note Nota de premsa

Andreu Mas-Colell garanteix el més estricte compliment de la legalitat en el BcnWorld

 
El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha defensat al Parlament de Catalunya el complex del Barcelona World com un gran projecte empresarial i un pol d'atracció turística i de convencions. Mas-Colell ha insistit en la importància de la indústria del turisme a Catalunya, que crea ocupació: "Catalunya lidera el turisme a Espanya i al sud d'Europa i cal consolidar aquest lideratge". El conseller també ha dit que Catalunya necessita els vols intercontinentals i amb projectes com aquest "omplirem avions des d'Àsia amb visitants que escolliran Catalunya com el seu punt d'entrada a Europa" pel seu oci o pels seus negocis.
 
El titular d'Economia ha recordat que Melco Crown és una empresa xinesa i australiana, que cotitza a Hong Kong i al Nasdaq i que, per tant, "passa uns controls estrictes". El conseller ha dit que hi haurà una vigilància extrema. "No hi haurà cap tolerància amb la delinqüència", ha afegit. "Ni la Xina ni Austràlia són tolerants amb el crim organitzat ni amb la màfia, com tampoc ho és Catalunya", ha dit.
 
Preguntat per l'oposició sobre el suposat veto de Melco Crown a Nova Jersey, el conseller ha dit que "la política industrial catalana es fa a Catalunya i no a Nova Jersey". 
 
Mas-Colell també ha volgut matisar que el conseller delegat de Melco Crown és el senyor Lawrence Ho i no el senyor Stanley Ho. 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 26