El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona rep el 'Premi GEBTA a la Iniciativa'

query_builder   21 juny 2013 12:06

event_note Nota de premsa

El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona rep el 'Premi GEBTA a la Iniciativa'

Imatge
Ricard Font -a l'esquerra- i la directora de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano, acompanyats del president del GEBTA Espanya i d'altres premiats
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, i president del CDRA, Ricard Font, i la directora de l’Aeroport de Barcelona – El Prat, Sonia Corrochano, han recollit el premi que atorga el Grup espanyol d’agències especialitzades en viatges d’empresa, GEBTA. Aquesta organització celebra enguany la 20ena edició dels seus premis, que distingeixen anualment el treball i la trajectòria de diferents personalitats i institucions vinculades al món dels viatges o de sectors que tenen incidència en aquesta activitat empresarial.
 
El Consell Directiu d’aquest grup ha atorgat el “Premi GEBTA 2013 a la Iniciativa” al Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA), com a model d’actuació coordinada d’administracions i organitzacions empresarials en favor de la promoció i el desenvolupament de connexions internacionals, amb l’objectiu de fomentar l’activitat comercial cap a l’exterior, des de l’Aeroport de Barcelona - El Prat.
 
Ricard Font i Sonia Corrochano han assegurat el compromís de les quatre institucions que formen el CDRA (Aena Aeropuertos, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Cambra de Comerç de Barcelona) per continuar contribuint activament en el desenvolupament i la promoció de la indústria dels viatges i en la difusió de la imatge de marca de Barcelona, com a destinació turística i de negocis de primer ordre.
 
Entre els premiats més destacats d'anys anteriors es troben empresaris i economistes relacionats amb el món dels viatges com Antonio Catalán, figura revolucionària de l'hoteleria espanyola; José Antonio Tazón, expresident d'Amadeus, o l'economista Germà Bel; empreses de forta empremta en el desenvolupament del nostre país, com: IBERIA, Universal Port Aventura, Paradors de Turisme o Reed Exhibitions; organitzacions orientades al foment de la innovació i transformació dels models de negoci, com Infonomia i Intelitur, aquesta última vinculada amb el Consell Superior de Cambres; i personalitats que amb el seu treball han contribuït a la projecció del nostre destí com: Turisme de Barcelona, el Consell Xacobeo, Juan María Arzak o Santi Santamaria.
 
Pla de Treball CDRA 2013
En la línia d’aquest premi, aquest 2013 el CDRA continuarà treballant per promocionar l’Aeroport de Barcelona - El Prat en l’àmbit internacional, donant un especial impuls a les accions destinades a la promoció a l’Àsia (Japó, Corea del Sud, la Xina i l’Índia), així com mantenir les rutes ja existents.
 
Un exemple d’aquest tasca es va donar el passat mes de març, quan va tenir lloc una agenda tècnica de reunions bilaterals a l’Índia amb les principals companyies i aeroports internacionals del país, així com els Ministeris de Turisme i Aviació Civil, per tal de promocionar els vincles del transport aeri entre l’Aeroport de Barcelona - El Prat i l’Índia, especialment amb les ciutats de Mumbai i Delhi. També, i per primera vegada, va haver participació tècnica del CDRA al fòrum de companyies aèries i aeroports a l’edició d’enguany del Routes Asia.
 
Actualment s’està treballant en la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Aeroport de Beijing per la promoció d’una futura ruta directa entre ambdós aeroports i la col·laboració en la promoció del transport aeri en el context de la Missió del Port de Barcelona a Colòmbia, prevista pel mes de novembre.
 
Una altra de les acciones que es durà a terme és el projecte de millora de la connectivitat a l’Aeroport de Barcelona - El Prat. Es tracta d’un projecte global que, amb la suma d’esforços de totes les institucions del Comitè, pretén treballar un paquet comú que ofereixi solucions atractives per afavorir i dinamitzar la connectivitat a l’aeroport.
 
El pla d’acció 2013 inclou també la participació del CDRA en les principals fires del sector, com és el World Route Development Forum, enguany celebrat a Las Vegas i la promoció de la càrrega aèria a través del Barcelona Centre Logístic (BCL).
 
Així mateix, i com és habitual, el Comitè mantindrà un contacte dinàmic i continuat amb les companyies aèries intercontinentals que operen a Barcelona, oferint-los suport i promocionant la seva activitat.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 201

Foto

Foto
JPG | 444