Generalitat de Catalunya

La vicepresidenta, Joana Ortega, visita Vilobí del Penedès i Puigdàlber

query_builder   21 juny 2013 20:16

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta, Joana Ortega, visita Vilobí del Penedès i Puigdàlber

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha visitat el 21 de juny els municipis de Vilobí i Puigdàlber, a l’Alt Penedès, acompanyada del delegat, Fernando Brea, i de la directora territorial de Governació a Barcelona, Ana Mochales.
Generalitat de Catalunya
 
 
 
Ambdós municipis compten amb actuacions finançades pel programa "Viure al Poble Més" del Departament de Governació i Relacions Institucionals: la recuperació del barri de les Guixeres de Dalt de Vilobí del Penedès i la rehabilitació del centre cívic de Puigdàlber.

A Vilobí del Penedès la vicepresidenta s’ha reunit amb l'alcalde Francesc Xavier Edo i la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor de la vila, ha visitat la zona dels Pèlags de Vilobí i el barri de les Guixeres de Dalt, on el Departament de Governació ha finançat actuacions de recuperació a través del programa "Viure al Poble Més".
 
Posteriorment, Joana Ortega ha anat a Puigdàlber, on ha inaugurat les obres de rehabilitació del centre cívic local, també finançades a través del programa "Viure al Poble Més", i s’ha reunit amb l'alcalde de Puigdàlber, David Masdeu i altres membres del govern local.
 
 
Duplicitats
El mateix dia 21 de juny el Govern de l’Estat ha presentat la reforma de les administracions i, en declaracions als mitjans de comunicació, a Vilobí del Penedès, Joana Ortega ha dit que “ Catalunya no se sent al·ludida", perquè ja està fent la seva pròpia reforma i si algú ha de reduir duplicitats és l'estat espanyol.
 
Ortega ha recordat que ja nou mesos va entregar un informe al govern espanyol sobre duplicitats administratives i normatives "que posava de manifest la constant invasió normativa de l'Estat a Catalunya en temes en els quals tenim competències plenes". De manera que “és al govern de l’Estat a qui li toca reduir la seva administració”.
 

1  

Imatges

Annex

Annex 31