altres acords

Altres acords de Govern

query_builder   25 juny 2013 15:53

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

El Govern autoritza la fusió de TVC i Catalunya Ràdio en una única societat anònima
El Govern ha donat avui llum verd a la fusió de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio en una única societat anònima, que incorporarà el patrimoni de totes dues empreses i en subrogarà tots els drets i obligacions.  L’operació comportarà l’absorció de la societat Catalunya Ràdio Servei de Radiodifusió de la Generalitat de Catalunya, SA, per part de Televisió de Catalunya, SA, i la modificació estatutària corresponent. La nova societat resultant es denominarà Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA.
 
La mesura respon a la política de racionalització i simplificació de les estructures del sector públic endegada pel Govern i té per objectiu garantir la viabilitat i la sostenibilitat del servei públic de comunicació que ofereix la CCMA. L’aprovació preceptiva del Consell Executiu arriba després que el Consell de Govern de la CCMA hagi aprovat, en data 29 de maig de 2013, iniciar el procés d’integració d’ambdues societats.
 
La conversió del grup d'empreses de la CCMA en una única societat de mitjans es va iniciar el 2011, amb la fusió per absorció de CCRTV Interactiva i Activa Multimèdia Digital per part de Televisió de Catalunya. Un any després, el 2012, es va fer efectiva la fusió de TVC Edicions i Publicacions, que també va ser absorbida per Televisió de Catalunya.
 
La Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona col·laboraran en projectes de regeneració urbana a Tunísia
El Consell Executiu ha autoritzat avui el Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) a signar un conveni amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb la Société d’Études et d’Aménagement des Côtes Nord de la Ville de Sfax, a Tunísia, per impulsar la col·laboració, la transferència de coneixements i l’assistència tècnica en els camps de la planificació urbana i la construcció de grans infraestructures. Igualment, el conveni permetrà compartir la tecnologia en els mètodes de control i seguiment de les inversions públiques.
 
L’acord preveu l’intercanvi d’informació científica i tecnològica i de personal; la participació en cursos i seminaris; la provisió de projectes d’infraestructures i la col·laboració en la capacitació de personal. Aquestes accions es desenvoluparan mitjançant missions de treball, tant a Tunísia com a Catalunya, cadascuna amb un objectiu concret.
 
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined