Altres acords

Altres Acords de Govern

query_builder   2 juliol 2013 15:32

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

 
El Govern signarà un protocol amb l’Estat brasiler de Minas Gerais per col·laborar en la gestió de residus 
 
El Govern ha aprovat avui subscriure un protocol de col·laboració amb l’Estat brasiler de Minas Gerais per intensificar la cooperació en l’àmbit del desenvolupament humà sostenible. Entre d’altres qüestions, l’acord pretén impulsar actuacions en l’àmbit de la cooperació tècnica, científica i innovació tecnològica en diverses àrees vinculades amb transferència de tecnologia i intercanvi d’experiències en el camp del medi ambient, i en especial la gestió dels residus sòlids.
 
En concret, s’identificaran i seleccionaran empreses catalanes disposades a promoure la investigació sobre el tractament dels residus sòlids i la seva cadena de producció a Minas Gerais; s’estudiarà la participació en el capital de diferents empreses mineres i es promourà la col·laboració entre instituts, laboratoris i universitats per al desenvolupament de noves tecnologies.
 
El Govern dota l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona amb 16 places d’informador-tramitador
 
El Govern ha aprovat dotar l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya a Girona amb 16 places d’informador-tramitador. Aquestes incorporacions són per atendre el segon nivell d’atenció presencial, és a dir, aquell que, prestat per personal propi dels departaments, ofereix una informació, atenció i tramitació especialitzada. Amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania, el Govern també ha aprovat unificar i ampliar l’horari d’aquest segon nivell d’atenció i igualar-lo a l’horari d’atenció generalista per retallar els temps d’espera.
 
Les places seran proveïdes pels respectius departaments afectats que faran la transferència de dotacions i del pressupost a favor del Departament de la Presidencia. La distribució és la següent: Benestar Social, 3 places; Territori i Sostenibilitat, 3 places; Empresa i Ocupació,1 plaça; Ensenyament, 3 places; Agricultura, 1 plaça; Interior, 3 places; Justícia,1 plaça i Salut 1 plaça.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined