Nomenaments

Nomenaments

query_builder   2 juliol 2013 15:31

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 
Xavier Bernadí Gil, director de l’Oficina per al Desenvolupament de l’Autogovern del Departament de Governació i Relacions Institucionals
 
Nascut a Sabadell el 1967
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Professor de Dret Administratiu a la Universitat Pompeu Fabra, on ha estat coordinador de l’Observatori de l’Evolució de les Institucions i director del Seminari de Dret Administratiu de la Informació. Assessor extern del Govern i l’Administració de la Generalitat en diverses etapes, principalment en l’àmbit del desenvolupament de l’Estatut i la reforma estatutària.
 
Compta amb nombroses conferències i publicacions en l’àmbit del dret autonòmic i del dret públic de les tecnologies de la informació i la comunicació. Funcionari de carrera del cos superior d’Administració de la Generalitat, va prestar serveis a l’Escola d’Administració Pública entre els anys 1991-1996 i en fou cap de la Secció d’Estudis i Documentació. L’any 2008 reingressà a la Generalitat com a secretari de la Comissió Mixta de Transferències. A partir de 2011 ha estat el cap de l’Oficina Tècnica de Suport en Matèria de Traspassos i Cooperació Institucional i secretari de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined