El Consell Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida es constituirà al setembre

query_builder   9 juliol 2013 12:22

event_note Nota de premsa

El Consell Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida es constituirà al setembre

  • El Consell d’Administració de l’ATM presenta també una nova targeta 100% biodegradable que serà a partir d’ara el suport per a la càrrega dels títols integrats
 
 
El Consell d’Administració de l’ATM de Lleida ha acordat avui la constitució del Consell Territorial de la Mobilitat, un òrgan de consulta i participació cívica i social en el funcionament del sistema de transport públic de viatgers i de la mobilitat, en l’àmbit competencial de l’ATM.
 
La creació d’aquest nou òrgan sorgeix de l’adaptació de les funcions de l'ATM com a Autoritat Territorial de Mobilitat, previstes en la Llei de Mobilitat 9/2003 de 13 de juny, que requereix una nova configuració dels seus òrgans de govern adaptat al conjunt del territori integrat. Es preveu que la constitució i celebració del primer Consell Territorial de la Mobilitat es realitzi durant el proper mes de setembre.
 
El Consell Territorial de la Mobilitat està integrat per representants de cadascuna de les administracions consorciades, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, representants de les organitzacions empresarials, el sindicats i les associacions de consumidors i usuaris més representatives de l’àmbit del Consorci, així com de representants d’associacions o col·lectius d’especial rellevància en el transport públic i la mobilitat.
 
L’ATM de Lleida avança així en el desplegament i compliment dels seus estatuts aprovats per acord de Govern 155/2011, de 13 de desembre del 2011.
 
 
 
Llançament d’una nova targeta biodegradable
 
D’altra banda, el consell d’administració també ha presentat la una nova targeta 100% biodegradable, fabricada en plàstic reciclable sense PVC, que redueix així l’impacte negatiu en el medi ambient. Aquesta targeta serà a partir d’ara el suport per a la càrrega dels títols integrats, mantenint els atributs de flexibilitat, resistència, durabilitat i qualitat en la impressió.
 
Amb aquesta acció, l’ATM ratifica la seva aposta pel foment de la sostenibilitat. La nova targeta es podrà adquirir als punts de la xarxa de recàrrega a partir d’aquest mateix mes de juliol.
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 81