ISPC

L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya impartirà estudis universitaris per donar resposta a les necessitats de formació superior en l'àmbit de la seguretat

query_builder   9 juliol 2013 14:29

event_note Nota de premsa

L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya impartirà estudis universitaris per donar resposta a les necessitats de formació superior en l'àmbit de la seguretat

El Govern ha aprovat avui que l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) pugui impartir estudis universitaris a través de l’adscripció a una o vàries universitats públiques per tal de donar resposta a les necessitats creixents d’una formació superior en l’àmbit de la seguretat.
 
L’Institut ja ha començat el procés d'adscripció a universitats públiques que permetrà als professionals de la seguretat obtenir títols universitaris i, per tant, assolir el reconeixement acadèmic dels estudis universitaris que realitzen.
 
L’adscripció a un o més centres universitaris establirà una col·laboració permanent que posarà en valor el coneixement teòric per a la recerca i per a la transferència de coneixement, i permetrà comptar amb uns professionals sòlidament preparats en temàtiques fins ara poc considerades en els estudis superiors.
 
La col·laboració amb les universitats és un dels objectius estratègics de l’ISPC. En aquests moments l’ISPC ja participa amb la Universitat de Barcelona en el Màster universitari en direcció estratègica de seguretat i policia i en diversos cursos d'extensió universitària; amb la Universitat Politècnica de Catalunya en el Màster en incendis i protecció civil, i amb la Universitat de Lleida en el Màster interuniversitari en incendis forestals.
 
El desenvolupament de la formació universitària posarà en valor el coneixement teòric generat des de les universitats, i optimitzarà els recursos humans i materials per a la recerca i per a la transferència de coneixement.
 
El Govern de la Generalitat aposta per la formació universitària, per tal de donar resposta als requeriments actuals del sistema de seguretat, d’acord amb els reptes cada dia més complexos que planteja la societat actual .
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined