l'arma semiautomàtica del furtiu
l'arma semiautomàtica del furtiu
 
El passat diumenge 7 de juliol, sobre les 21:45 hores, membres del Cos d’Agents Rurals del Departament d’Agricultura , Ramaderia, Pesca , Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya adscrits a la comarca del Segrià van enxampar “in fraganti” una persona que caçava des d’un vehicle amb una arma semiautomàtica del calibre 22 amb mira telescòpica i un carregador per a 6 projectils, a la zona de Raïmat, al terme municipal de Lleida.
 
El presumpte infractor, acompanyat d’una altra persona, circulava amb un vehicle 4X4 a baixa velocitat per l’interior de finques de conreu i per camins poc transitats. En el moment de ser interceptat pels Agents Rurals, conduïa el vehicle amb l’arma carregada sobre les cames. Fins aquell moment havia caçat un total de 5 conills.
 
Els Agents Rurals van aixecar acta de denúncia administrativa i van comissar l’arma amb la mira telescòpica que duia incorporada, un carregador amb capacitat per a 6 projectils i les peces abatudes.
 
Caçar amb una arma del calibre 22 i caçar des d’un vehicle està prohibit pel Text refós de la Llei de protecció dels animals i per la Llei estatal de Caça.

1  

Imatges

l'arma semiautomàtica del furtiu

l'arma semiautomàtica del furtiu 898