Cicle formatiu FP

El Govern adapta el títol d'administració de sistemes informàtics en xarxa a les necessitats del sector

query_builder   23 juliol 2013 15:03

event_note Nota de premsa

El Govern adapta el títol d'administració de sistemes informàtics en xarxa a les necessitats del sector

  • Aquest cicle formatiu també s’ha renovat per adequar-se a la formació professional establerta a la LOE
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior d'administració de sistemes informàtics en xarxa, amb el propòsit d’adaptar-lo a les necessitats actuals del sector. Així mateix, el currículum s’ha adequat a la formació professional establerta a la Llei orgànica d’educació (LOE) i també se n’ha ampliat els continguts.

Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional.

El nou currículum amplia els continguts relacionats amb l’assegurament de la funcionalitat i rendibilitat del sistema informàtic; les tasques de tractament i transferència de dades i informació; la teleoperació; l’assistència tècnica remota; l’assistència en línia i els telecentres, així com la seguretat dels sistemes i la custòdia de dades.

D’aquesta manera, dóna resposta a les necessitats del sector, atès que la petita i mitjana empresa demana cada cop major estabilitat i seguretat en els sistemes de gestió, i que la intervenció en sistemes informàtics destinats al control de la producció en el sector industrial està adquirint molta importància.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined