Altres acords del Govern

Altres acords de Govern

query_builder   23 juliol 2013 14:56

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

 
El Govern subscriu diferents acords a l’Uruguai vinculats amb la gestió ambiental i el desenvolupament sostenible
 
El Govern ha aprovat avui subscriure tres protocols de col·laboració amb la Intendència de Canelones, la Intendència de San José i la Intendència de Montevideo, a l’Uruguai, per impulsar actuacions en l’àmbit de cooperació tècnica, científica i innovació tecnològica en diverses àrees vinculades amb la gestió ambiental i el desenvolupament estratègic i sostenible dels recursos naturals. La signatura es farà a través del Departament de Territori i Sostenibilitat.
 
Les Intendències de Canelones, de San José i de Montevideo són uns departaments exposats a un elevat impacte ambiental i, per a la seva mitigació, han elaborat un Pla departamental global que requereix, per assolir-ho, la participació de socis estratègics de referència per atendre amb un major coneixement i oportunitat les seves exigències. És per això que han demanat la col·laboració i l’expertesa de la Generalitat en aquest àmbit.
 
En la mesura que els objectius i les iniciatives de les intendències esmentades concorden plenament amb els interessos i objectius en l’àmbit de la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible del Departament de Territori i Sostenibilitat, és oportú aprofundir en les relacions institucionals, científiques, tècniques i econòmiques, amb la finalitat de sumar esforços per establir camins d’actuació que afavoreixin l’assoliment dels objectius coincidents.
 
El Govern amplia els mitjans transferits al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat
El Govern ha aprovat avui el Decret d’ampliació dels mitjans transferits per la Generalitat al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat. Aquest decret dóna compliment a l’acord adoptat pel Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau d’Aran el desembre de 2012, per tal d’incorporar-hi l’import corresponent al finançament de la unitat sociosanitària gestionada per l’Aran Salut.
 
Així, l’aportació econòmica de la Generalitat per al finançament de la unitat sociosanitària gestionada per l’Aran Salut, s’amplia en 453.945 euros anuals. La unitat compta amb 10 llits de mitjana estada polivalent per a pacients sociosanitaris.
 
El Decret que avui aprova el Govern amplia la dotació econòmica del Decret 354/2001, de 18 de desembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat, mitjançant el qual es van traspassar diverses funcions en matèria de sanitat, entre elles la gestió de l’atenció sociosanitària.
 
El Govern adequa les mesures de contenció econòmica en les despeses del personal al servei de l’Administració de justícia
 
El Consell Executiu ha aprovat avui un acord per adequar les mesures de contenció econòmica de les despeses del personal al servei de l’Administració de justícia per a l’exercici pressupostari 2013.
 
L’Acord, que té el seu origen en la situació pressupostària actual de la Generalitat de Catalunya, estableix l’adequació retributiva equivalent a  l’import d’una paga extraordinària i paga addicional o equivalent. Aquesta mesura serà aplicada distributivament durant els mesos de juny a desembre de 2013.
 
Resta exempt d’aquest Acord el personal al servei de l’Administració de justícia amb retribucions anuals iguals o inferiors a dues vegades el salari mínim interprofessional.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined