Nomenaments

Nomenaments

query_builder   30 juliol 2013 14:56

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Josep Maria Bosch i Bessa, nou delegat del Govern a Madrid
 
Nascut a Lleida el 1956. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Proficiency de la Universitat de Michigan i Diploma de Llengua i Civilització francesa de la Universitat de Tolouse.
 
Des del seu ingrés a l’escola diplomàtica, el 1980, ha desenvolupat la seva carrera professional majoritàriament en aquest àmbit. Fins a l’actualitat, ha estat cònsol general d’Espanya a Montpeller i prèviament va ser conseller diplomàtic de l’Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats i representant permanent adjunt d’Espanya davant les Nacions Unides i altres organismes internacionales amb seu a Ginebra.
 
Anteriorment també va ocupar, entre d’altres, els càrrecs de cònsol adjunt a Brussel·les, conseller d’Ambaixada a Londres i secretari d’Ambaixada a Malabo (Guinea Equatorial).
 
Entre els anys 1989 i 1991 va treballar a la Generalitat de Catalunya com a assessor especial del Gabinet Jurídic de la Presidència, així com a coordinador del Secretariat Tècnic de la Comissió per a les Relacions Institucionals amb l’Estat i coordinador de la Comissió Bilateral de Cooperació Generalitat- Estat.
 
Joan Pluma i Vilanova, nou director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural
El Govern ha aprovat el decret de nomenament de la persona titular de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni com a director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Actualment, el càrrec l’ostenta Joan Pluma i Vilanova, que no rebrà cap retribució per l’exercici d’aquesta nova responsabilitat i de les seves funcions.
 
L’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, els Estatuts de la qual ha aprovat recentment el Govern, neix per gestionar de manera més àgil el patrimoni i per poder fer les polítiques que permetin potenciar el coneixement dels museus, monuments i jaciments, tant a Catalunya com a l’exterior.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined