Els Bombers Voluntaris del parc de Collbató celebren el seu 25è aniversari

query_builder   30 agost 2013 13:18

event_note Nota de premsa

Els Bombers Voluntaris del parc de Collbató celebren el seu 25è aniversari

·                 S’han programat diferents activitats per grans i petits que tindran lloc durant aquest cap de setmana
 
Demà dissabte 31 d’agost i diumenge 1 de setembre els Bombers del Parc de Collbató han programat una sèrie d’activitats per celebrar el seu 25è aniversari.
 
El dissabte dia 31 d’agost, a partir de les 09.00 hores del matí començarà la celebració amb un torneig de Pàdel que finalitzarà al migdia. Durant tot el dia instal·laran uns inflables per als més petits, a la Plaça de l’Era, i també es muntarà una exposició fotogràfica sobre la història del parc al Casinet, que es mantindrà fins diumenge. A la tarda, hi ha programada una cursa de muntanya i una xocolatada popular. Pel que fa a la cursa de muntanya, començarà a les 18.00 hores i consistirà en recórrer 1.800 metres per la població de Collbató.
 
El diumenge dia 1 de setembre i a la zona del Casinet, les activitats començaran a les 11.00 hores. Allà es disputarà un torneig de futbolí i es farà una exhibició de rescat en accident de trànsit. En aquesta exhibició, els Bombers dels parcs de Gelida i de Collbató simularan el rescat de persones que han patit un accident de trànsit mentre circulaven amb el seu vehicle. Els Bombers posaran de manifest tant les eines emprades com els seus coneixements en aquest tipus de serveis urbans.
 
Paral·lelament, durant tot el matí, i a més de l’exposició fotogràfica, es muntarà una exposició de vehicles de Bombers i els inflables per tal que els més petits participin activament d’aquesta festa.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 30 d’agost de 2013
13.00 hores

1  

Fitxers adjunts

Cartell informatiu dels actes

Cartell informatiu dels actes
PDF | 2548