Es reobre l'accés costat carrer Marià Cubí de l'estació d'FGC de Gràcia, un cop remodelat

query_builder   5 setembre 2013 12:21

event_note Nota de premsa

Es reobre l'accés costat carrer Marià Cubí de l'estació d'FGC de Gràcia, un cop remodelat

  • Es renova l’arquitectura interior de l’accés, en el marc dels treballs d’adaptació de la instal·lació ferroviària a persones amb mobilitat reduïda
 
  • Tota l’obra a l’estació, amb un pressupost de 20,7 MEUR, finalitzarà durant aquest mes
Accés FGC Gràcia
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha reobert avui l’accés costat carrer Marià Cubí a l’estació d’FGC de Gràcia, un cop ha conclòs els treballs de millora de l’arquitectura interior que hi ha executat en les últimes setmanes. En concret, s’ha renovat el revestiment del sostre i les parets, el paviment i l’enllumenat i les diverses instal·lacions tècniques que conformen l’accés.
 
Aquesta actuació s’emmarca en les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda que Territori i Sostenibilitat està portant a terme a l’estació de Gràcia. Aquests treballs, amb un pressupost de 20,7 MEUR, es troben en la seva recta final. El gruix de l’actuació s’ha completat; el mes passat, va entrar en servei el nou vestíbul de l’estació, més ampli, conjuntament amb dos ascensors, alhora que es va reobrir l’accés de carrer situat al costat plaça Gal·la Placídia, un cop reformat.
 
Així mateix, ja s’han dut a terme les tasques de reurbanització de l’entorn afectat per les obres, tret dels treballs pendents que executarà l’Ajuntament de Barcelona en el marc del projecte de remodelació de la plaça Gal·la Placídia.
 
Les tasques pendents per concloure l’obra consisteixen en la finalització de dos ascensors i una passarel·la sobre les vies de connexió entre andanes i l’adequació d’una nova sortida d’emergència. Es preveu que tota l’actuació de millora a l’estació de Gràcia d’FGC finalitzi durant aquest mes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 89