Cap de setmana passat per aigua

query_builder   5 setembre 2013 12:42

event_note Nota de premsa

Cap de setmana passat per aigua

 

  • Les precipitacions seran molt abundants al sector del Pirineu i Prepirineu Occidental. Localment podran caure amb intensitat, sobretot al litoral i al prelitoral.
 
El Servei Meteorològic de Catalunya informa que l’arribada d’una pertorbació aquest cap de setmana donarà lloc a un episodi de precipitacions que afectaran a tot el país, tot i que les més importants s’enregistraran al Pirineu Occidental i a punts del litoral i del prelitoral.
 
Divendres 6 a la tarda ja s’esperen els primers xàfecs a punts del prelitoral central i sud. Aquestes precipitacions aniran acompanyades de tempesta i podran caure localment amb forta intensitat.
 
De cara a dissabte 7 les precipitacions es generalitzaran a la meitat oest del país, i seran més disperses i aïllades a la resta del territori, i serà diumenge 8 quan s’espera que les precipitacions puguin afectar a tot el país. Les precipitacions seran més quantioses al sector del Pirineu i del Prepirineu, principalment a la meitat occidental, on s’espera que es puguin superar els 100 mm de pluja acumulada. En canvi al litoral i al prelitoral la pluja caurà en forma de xàfecs i tempestes que podran ser localment de forta intensitat i anar acompanyades de calamarsa.
 
Per aquest motiu el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja per divendres 6 i per dissabte 7 de setembre de 2013, així com un avís per acumulació de pluja per dissabte.
 
Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat
 
 
5 de setembre de 2013

1  

Fitxers adjunts

Nota informativa

Nota informativa
PDF | 70