Generalitat de Catalunya

El delegat visita Llinars del Vallès i proposa la creació d'una junta local de seguretat

query_builder   5 setembre 2013 15:59

event_note Nota de premsa

El delegat visita Llinars del Vallès i proposa la creació d'una junta local de seguretat

El delegat del Govern, Fernando Brea, ha visitat aquest matí Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Durant la reunió de treball a l’Ajuntament, l’alcalde, Martí Pujol, ha vist amb bons ulls la proposta de creació d’una junta local de seguretat. Pel que fa a l’actualitat municipal, Pujol i altres membres de l’equip de govern han explicat els avenços en el desenvolupament de les obres del nou teatre, a Can Marquès, així com el projecte de dotar el municipi d’una xarxa de fibra òptica.
Generalitat de Catalunya
Visita a les instal·lacions tècniques del complex esportiu de Llinars
 
 
En la que ha estat la seva primera visita oficial a Llinars del Vallès, Brea ha suggerit a l’alcalde que promogui la constitució d’una junta local de seguretat, quelcom que compta amb el beneplàcit de l’alcalde.
 
Pujol i altres membres del seu equip han compartit amb el delegat diferents projectes del consistori, com ara el propòsit d’instal·lar una xarxa de fibra òptica. També han detallat la situació de les obres de rehabilitació de l’edifici de Can Marquès, una antiga casa del municipi, per convertir-se en teatre, un nou equipament cultural que és una de les prioritats del govern local i que compta amb ajuts de la Generalitat i la Diputació.
 
En acabar la reunió, el delegat ha signat a la sala de plens el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha visitat en comitiva dos dels equipaments emblemàtics amb què compta Llinars del Vallès: el nou complex esportiu, que va obrir les portes el febrer de 2010, i Can Lletres, un antic casal d’avis reconvertit en un centre de formació permanent, inaugurat el març de 2012.
 
Totes dues instal·lacions constitueixen un referent esportiu i cultural, respectivament, tant local com comarcal.

1  

Imatges

Reunió amb l'alcalde, Martí Pujol

Reunió amb l'alcalde, Martí Pujol 36