El Govern nomena Ramon Carbonell Santacana com a nou president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

query_builder   10 setembre 2013 11:50

event_note Nota de premsa

El Govern nomena Ramon Carbonell Santacana com a nou president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

El Govern ha acordat nomenar Ramon Carbonell Santacana com a nou president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en substitució de Joaquim Boixareu que no renova el seu mandat de quatre anys a petició pròpia. Joaquim Boixareu, que ha estat President del Consell Social des de juliol de 2008, ha sol•licitat el seu relleu un cop finalitzat el seu mandat per poder dedicar-se prioritàriament a la seva tasca empresarial.
 
Ramon Carbonell (Terrassa, 1967) és enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE Business School. Actualment Carbonell, que ja era membre del consell social de la UPC, és vicepresident de Copcisa Corp, grup d'empreses amb una sòlida presència en construcció, serveis, concessions i energia; president d’AERE (Aprofitament d’Energies Renovables de l'Ebre), societat que aglutina a diversos promotors de parcs eòlics; vicepresident de l’ASCEF(Associació Catalana de l'Empresa Familiar); membre de la Junta de FemCAT (Fundació Privada d'Empresaris de Catalunya); vocal del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, membre de la Comissió Ètica del Fons d'inversió MicroBank Fons Ètic FI (Banc Social de La Caixa) i Tresorer de la Fundació puntCAT.
 
De forma complementària, Ramon Carbonell participa periòdicament com a conferenciant, docent i publica sobre economia, energia i empresa familiar.
 
 Amb anterioritat als càrrecs actuals, Carbonell ha estat President d’EolicCat; Associació Eòlica de Catalunya; president d’EISSL/Hidrodata, empresa d’explotació hidràulica i eòlica; president d’AERTA, companyia dedicada a la construcció d’infraestructura elèctrica; president de Factor Energia, primera companyia Elèctrica independent del mercat espanyol; i vicepresident de Solynova, empresa d’energia solar.
 
El Consell Social és l’òrgan de participació de la societat en la Universitat i col•labora amb l’equip de govern en la definició dels criteris i de les prioritats de la seva planificació estratègica. Està format per representants del món social i econòmic. El president és nomenat per acord del Govern de la Generalitat per un mandat de quatre anys renovable per un únic període de la mateixa durada.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat Consell Social UPC

Comunicat Consell Social UPC
PDF | 59

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined