Continuant amb la ronda de visites territorials que fa el delegat del Govern, Juli Gendrau, als diferents municipis de les comarques centrals, aquesta vegada ha estat el torn de Puig-reig i Sagàs, ambdós al Berguedà. Els representants municipals han traslladat al delegat llurs problemàtiques perquè puguin tenir ressò a l’àmbit departamental competent.
 
Així, el delegat ha estat rebut a l’Ajuntament de Puig-reig pel seu alcalde, Antoni Clement, acompanyat d’altres membres de l’equip de govern.
En la reunió s’han tractat diversos temes, entre els quals la necessitat d’impulsar l’obra de la nova biblioteca municipal.  També s’ha parlat de la necessitat de promoure la formació dual de la gent jove en situació o en risc de quedar-se a l’atur.
 
A continuació, el mateix delegat del Govern, Juli Gendrau, ha visitat el municipi berguedà de Sagàs. La seva alcaldessa,  Sílvia Triola, li ha exposat diferents problemàtiques que afecten un municipi extens i poc poblat consistent en masos dispersos dividits entre les parròquies de Sant Andreu de Sagàs i La Guàrdia.
S’ha parlat de la possibilitat d’invertir subvencions provinents del PUOSC en camins, de la necessitat d’avançar en el projecte de finalització de la variant de Sagàs i de la necessitat de millorar en la senyalització en les carreteres i manca de bona cobertura d’Internet.

2  

Fitxers adjunts

El delegat del Govern a Puig-reig amb l'alcalde i membres de l'equip de govern

El delegat del Govern a Puig-reig amb l'alcalde i membres de l'equip de govern
JPG | 613

El delegat del Govern, Juli Gendrau, a Sagàs

El delegat del Govern, Juli Gendrau, a Sagàs
JPG | 492