El Departament d'Agricultura signa un acord de col·laboració amb Banc de Sabadell, patrocinador de l'SmartFruit IPM International Congress

query_builder   3 octubre 2013 13:32

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura signa un acord de col·laboració amb Banc de Sabadell, patrocinador de l'SmartFruit IPM International Congress

FOTO WEB
Un moment de l'acte de signatura.
 
 
 
Barcelona acollirà la cita més important a Europa en matèria de sanitat vegetal, aplegant una setantena dels millors experts del món en la recerca aplicada per a la gestió integrada de plagues en cultius fructícoles


L’SmartFruit IPM International Congress tindrà lloc a Barcelona, del 2 al 4 de febrer del proper any, després d’haver signat avui l’acord de col·laboració entre l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), i el Banc de Sabadell.
 
L’acord ha estat signat pel conseller delegat de PRODECA, Jordi Bort, i el director territorial a Catalunya de Banc de Sabadell, Lluís Buil.
 
L’esmentat Congrés és una iniciativa del DAAM, a través de PRODECA, en col·laboració amb el sector productiu i el sector de la comercialització de productes fitosanitaris, que té com a objectiu compartir els avenços en recerca aplicada per a la gestió integrada de plagues entre investigadors de tot el món, productors i administracions, i que aplegarà els millors experts del món en la matèria.
 
Per tant, Barcelona acollirà la cita més important a Europa sobre sanitat vegetal, en què intervindran una setantena d’experts procedents de països tan diversos com EUA, Nova Zelanda, Holanda, Itàlia, Mèxic, Xile, França o l’Estat espanyol, entre d’altres. La seva celebració coincidirà amb l’entrada en vigor de la directiva comunitària d’ús sostenible de fitosanitaris, que incorpora un esperit de preservació del medi ambient i de la salut a l’hora de produir aliments. La FAO considera la producció integrada com el millor sistema per a protegir els cultius, un sistema que consisteix bàsicament a utilitzar diferents mètodes de lluita amb un ús mínim de plaguicides.
 
La signatura, avui, d’aquest acord de col·laboració representa una magnífica oportunitat per a palesar el suport a la indústria agroalimentària. Catalunya és una de les principals zones de cultius fructícoles d’Europa, amb més de 30.000 hectàrees de conreus dedicades a la producció integrada.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte de signatura.

Imatge de l'acte de signatura.
JPG | 512

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined