Rodalies de Catalunya programa un tren especial diari per facilitar la tornada del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

query_builder   8 octubre 2013 14:44

event_note Nota de premsa

Rodalies de Catalunya programa un tren especial diari per facilitar la tornada del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

  • El tren circularà des de la matinada de l’11 al 12 d’octubre fins al dia 21, quan s’acaba el Festival, amb sortida de Sitges a l’1.30 de la matinada i arribada a Barcelona-Sants
  • Els viatgers d’AVE-Llarga distància que es desplacin al Festival tindran descomptes en l’adquisició del seu bitllet
 
 
Coincidint amb la celebració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del dia 11 al 12 i fins al proper 21 d’octubre Renfe posa en funcionament un servei de tren especial des de Sitges fins a Barcelona.
 
L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis de Rodalies de Catalunya pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de les projeccions de matinada.
 
El Tren Fantàstic sortirà des de Sitges a l’1.30h amb destinació Barcelona-Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial sinó un dels títols habituals de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya. A més, els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú), amb una freqüència de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts. 
 
D’altra banda, els viatgers de la resta de l’Estat que es desplacin fins al Festival poden obtenir descomptes en la seva compra de bitllets d’AVE-Llarga distància. Aquest títols inclouen el bitllet del servei de rodalia de Barcelona per desplaçar-se fins a Sitges.
 
Més informació, a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41 o als webs rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i sitgesfilmfestival.com.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 50