Obert el termini per a sol·licitar drets de plantació de vinya

query_builder   22 octubre 2013 14:02

event_note Nota de premsa

Obert el termini per a sol·licitar drets de plantació de vinya

Plantació de vinyes
Plantació de vinyes
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) recorda que està obert el termini de sol·licituds de plantació de vinya amb drets de la Reserva de Drets de Catalunya fins el 30 d’octubre de 2013.
 
Aquesta és una convocatòria que s’obre tots els anys als viticultors de Catalunya que volen realitzar plantacions amb Drets procedents de la Reserva de drets de plantacions de Catalunya creada el 2002.
 
D’acord amb l’Ordre AAM/21/2013, es poden acollir a aquesta convocatòria tots els viticultors de Catalunya, que disposin de superfície a plantar emparada en una  Denominació d’Origen (DO) protegida.
 
L’Ordre AAM/21/2013 que regula la Reserva de drets de plantació de vinya, dins de l’àmbit territorial de Catalunya, estableix les prioritats per a adjudicar els drets tenint prioritat els joves i noves incorporacions; alhora que també preveu la contraprestació econòmica en funció de la tipologia de viticultors, essent gratuïta per als joves que s’incorporen a l’agricultura.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Vinyes

Vinyes
JPG | 814