El Govern ha nomenat avui Sílvia Muñoz d'Imbert nova directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).

Sílvia Muñoz d'Imbert, directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA)

query_builder   22 octubre 2013 14:57

event_note Nota de premsa

Sílvia Muñoz d'Imbert, directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA)

El Govern ha nomenat avui Sílvia Muñoz d’Imbert nova directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).
 
Nascuda a Barcelona l’any 1973.
 
Sílvia Muñoz és historiadora, crítica d’art i comissària independent. Actualment és membre del Ple del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona; del Consell assessor del Museu de Montserrat (MDM); de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA), i de l’Associació Internacional de Crítics d’Art (AICA).
 
Com a comissària d’exposicions ha dut a terme, entre d’altres, “Jordi Fornas, pintor”, Museu de Montserrat; “Arnau Puig. Pensar la imatge”; el Cicle d’exposicions sobre Josep Guinovart a la Fundació Privada Espai Guinovart d’Agramunt durant el 2012; “Donacions, 2000-2012” ; “Capses secretes. Joan Ponç, 1975-1980”; “Tapissos i llibres d’artista”; “Trilogia de la privadesa”, i  “Porta}Zush.1961-1979”
 
L’any 2009 va rebre el Premi ACCA en la categoria d’exposicions d’art contemporani, atorgat per l’Associació Catalana de Crítics d’Art, juntament amb la Fundació Suñol pel comissariat de l’exposició “Porta}Zush.1961-1979”.
 
Sílvia Muñoz ha participat en diverses publicacions com a documentalista, editora i escriptora i ha estat col·laboradora del diari El Punt/avui (2002-2007) i d’altres publicacions periòdiques com Art  Notes, El Temps d’Art i Revista de Catalunya. Actualment col·labora periòdicament a Serra d’Or i Bonart.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined