Actualment es disposa d’un conjunt de 50 consultes a la segona planta de l’edifici antic, que seran remodelades
Les Consultes Externes ubicades a la segona planta de l’edifici antic de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova seran remodelades per tal de millorar les seves instal·lacions. El conjunt es dotarà amb una sala d’espera comuna més àmplia que l’actual, i amb punts de programació i banys públics més funcionals, a més de les consultes que ja hi ha actualment.
 
Les instal·lacions actuals són un conjunt de 50 consultes, espais tècnics, passadissos i espais comuns. La superfície útil que ocupen és d’uns 1.200 m2. Per aprofitar més aquest espai, l’obra planteja redistribuir-hi les especialitats d’acord amb el pes de la demanda assistencial.
 
També en aquest sentit es preveu un inici immediat de les obres, que tindran una durada de vuit mesos aproximadament. Es treballa perquè durant el temps que durin, l’activitat assistencial es vegi al menys afectada possible, així com per evitar al màxim les molèsties als pacients.
 
Les obres, dotades amb un pressupost inicial total de 478.000 €, estan finançades per la Diputació de Lleida i l’empresa adjudicatària és ACSA – Sorigué.
 
Les Consultes Externes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida compten també amb consultes a la planta baixa de l’edifici antic, que ja van ser remodelades als anys noranta.