El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), ha organitzat una sessió informativa sobre la fira Fruit Logística de Berlín, el proper dimarts, dia 29 d’octubre, a les 12.00 hores, a la seu de Prodeca a Lleida (carrer Anselm Clavé, 2).
 
El conseller delegat de PRODECA, Jordi Bort, presidirà aquesta sessió anomenada ‘Fruit Logistica Berlín, Fresh Business Opportunities’, i que sota el títol “Com treure el màxim partit a la vostra participació a Fruit Logistica”, comptarà, entre altres, amb la intervenció del Herbert S. Scholdei, propietari i director general de Kölla, una de les principals empreses alemanyes importadores de fruita fresca.
 
Val a dir que si bé tots els productors coneixen Fruit Logistica, no tots són conscients dels recursos a la seva disposició per tal de maximitzar els resultats de la seva participació a la fira. Així, durant la jornada informativa del proper dimarts, experts del sector presentaran consells i eines per a garantir “Fresh Business Opportunities” per a tots els potencials expositors, la qual cosa reportarà als participants aprenentatge; perquè oferirà l’ocasió de conèixer nous recursos; i ‘networking’ per la possibilitat d’establir nous contactes tant estatals com internacionals, atesa la rellevància dels ponents, a banda de comptar amb cobertura en mitjans locals, catalans, estatals i internacionals.
 
La sessió està adreçada tant a productors locals que ja han confirmat la seva participació a Fruit Logistica i volen treure el màxim partit a la fira, com a aquells que encara no l’han confirmada però estan interessats a conèixer més el certamen.
 
El programa de la sessió és el següent:
12:00   Presentació i benvinguda a càrrec de Jordi Bortl
12:20  Presentació a càrrec de Fruits de Ponent, cooperativa de segon grau amb una dilatada experiència com a expositor de Fruit Logística
12:40  Presentació a càrrec de Herbert S. Scholdei, propietari i director general de Kölla
13:00  Presentació a càrrec de Sílvia de Juanes, directora de comunicació de Fruit Logística
13:30   Taula rodona, preguntes i respostes
13:50   Conclusions i tancament
14:00   Còctel
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.