L'Incasòl presenta al BMP les naus industrials El Martinet de Ripollet

query_builder   24 octubre 2013 14:07

event_note Nota de premsa

L'Incasòl presenta al BMP les naus industrials El Martinet de Ripollet

L’Institut Català del sòl, Incasòl, treu a la venda 12 naus industrials situades al sector El Martinet de Ripollet, al Vallès Occidental. El director comercial d’aquest organisme, Carles Perramon, ha presentat aquest nou parc industrial en un acte celebrat en el marc del Barcelona Meeting Point.
imatge de les naus industrials
L’Incasòl, amb la col·laboració del Grup Clapé, ha promogut aquest parc de nova generació per donar resposta a les necessitats actuals del mercat, potenciant la col·laboració público-privada.
 
Les naus
 
Les 12 naus que sumen més de 7.000m2 que comercialitza l’Incasòl, han estat dissenyades per a petita, mitjana i gran empresa. Els 12 locals tenen una superfície que va dels 450m2 als 1000m2. Els preus de lloguer mensual oscil·len entre els 3,25€/m2 i els 4,25€/m2 en funció dels acabats i entre 950 i 1.050€/m2 els preus de venda també en funció dels acabats.
 
Les naus, construïdes amb una arquitectura d’avantguarda i materials de qualitat i funcionals, es situen en unes parcel·les del sector industrial el Martinet, promogut per l’Incasòl, que dóna continuïtat a una zona industrial ja consolidada, amb tots els serveis.
 
El Martinet
 
El sector d’activitats econòmiques Ripollet-El Martinet està situat en una localització privilegiada, a només cinc minuts de les principals vies de comunicació de l’àrea metropolitana de Barcelona. L'excel·lent xarxa de transport, a només 17 km de Barcelona, a peu de l'autopista A-7 i la B-30, un dels corredors econòmics més importants d'Europa, fan d’aquest sector per a activitats econòmiques una opció altament competitiva.
 
L’oferta comercial del sector El Martinet es completa amb quatre parcel·les industrials i una de terciària per incentivar l’activitat econòmica a la zona.

1  

Imatges

Imatge de les naus industrials El Martinet de Ripollet

Imatge de les naus industrials El Martinet de Ripollet 1363

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 88