'Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur' arriba a les pantalles amb 55 còpies en català

query_builder   24 octubre 2013 17:36

event_note Nota de premsa

'Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur' arriba a les pantalles amb 55 còpies en català

  • La preestrena del film tindrà lloc aquest dissabte a Cinesa Diagonal on a banda de la projecció hi haurà altres activitats

 

  • L’estrena oficial és el 31 d’octubre.
'Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur
La nova pel·lícula de Doraemon, Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur s’estrena amb 55 còpies en català i 6 en castellà el proper dijous 31 d’octubre. El film està basat en el conegudíssim gat còsmic dels dibuixants Fujiko F. Fujio, que ha protagonitzat mangues, una sèrie de televisió, que TV3 va començar a emetre el 1994, i 23 films, alguns d’ells estrenats a la gran pantalla i d’altres en format domèstic.
 
L’any 2002 es va estrenar Doraemon i els pirates dels mars del sud en català, i des d’aquell moment Luk Internacional ha continuat estrenant els films d’aquest personatge doblats en català sempre amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
 
El doblatge d’aquest últim film ha comptat amb el suport del Departament de Cultura.
  
Preestrena del film al cinema Cinesa Diagonal de Barcelona
 
La preestrena de Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu de futur es farà aquest dissabte 26 d’octubre a les 12 hores a Cinesa Diagonal. A aquesta sessió hi assistirà directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. A banda de la projecció, Luk Internacional han organitzat activitats adreçades a un públic familiar al mateix cinema a partir de les 11.30 hores.
 
Amb motiu de l’estrena, el Departament de Cultura i Luk Internacional han posat en funcionament una pàgina web promocional des de la qual es pot accedir als diferents continguts relacionats amb el film:
 
Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu de futur
 
La pel·lícula està dirigida per Teramoto Yukiyo i amb guió de Shimizu Higashi. En aquesta ocasió un misteriós lladre anomenat Deluxe arriba al nostre temps a través d’un forat dimensional i li roba el cascavell a en Doraemon. Per recuperar-lo en Doraemon, en Nobita i la resta de la colla se’n van al museu del segle XXII. Un cop allà, es trobaram amb un doble repte: recuperar el cascavell i protegir el museu.
 
Aquí teniu l’enllaç amb el web promocional de l’estrena en català:
 
Teniu el tràiler i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega:
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:

1  

Fitxers adjunts

Cartell de 'Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur'

Cartell de 'Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur'
JPG | 4273

undefined
undefined
undefined
undefined