El director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, clou, a Berga, la jornada "Reptes i Futur del Desenvolupament Rural"

query_builder   25 octubre 2013 10:46

event_note Nota de premsa

El director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, clou, a Berga, la jornada "Reptes i Futur del Desenvolupament Rural"

 
La jornada està organitzada pel grup Leader Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el Departament d’Agricultura
 
 
El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Jordi Sala, durà a terme, el proper dilluns, 28 d’octubre, a les 13:30 hores, la cloenda de la Jornada “Reptes i Futur del Desenvolupament Rural”, que se celebrarà al Pavelló de Suècia de Berga.
 
La jornada pretén debatre i posar sobre la taula els nous reptes dels territoris rurals i el desenvolupament de les seves estratègies territorials, de cara als escenaris que obre la nova política agrària comunitària per al període 2014-2020, implicant tots els agents econòmics i socials del territori amb l’objectiu de desenvolupar enfocaments integrats per a tots aquells reptes que requereixin un canvi estructural.
 
En aquest context, la jornada es desenvoluparà al voltant de tres eixos que permetran tenir una visió de les estratègies de desenvolupament dels territoris rurals que s’han desenvolupat i del que se’ns presenta per al nou període. Primerament, s’efectuarà un balanç de l’actual període Leader 2007-2013, amb la col·laboració d’empreses beneficiàries Leader, de representació pública, i d’un comitè de valoració. En un segon torn, s’exposarà una ponència sobre la Política Agrària Comuna (PAC) 2014-2020 i l’enfocament del model de creació d’activitat econòmica a Catalunya i, en última instància, s’englobarà la jornada en un debat sobre les noves tendències del món rural, amb les intervencions d’experts en cada àmbit.
 
La jornada va adreçada a tots els actors econòmics i socials del territori: empreses i emprenedors, gestors públics, membres dels grups d’acció local, i a la societat en general. Val a dir que en l’actual període aquestes estratègies de desenvolupament participatiu del territori han ajudat a la creació o consolidació de més de 3.780 llocs de treball.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa.

Comunicat de premsa.
PDF | 310