Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana activen un dispositiu dins un local d'oci de Sants-Montjuïc que se salda amb tres detinguts

query_builder   31 octubre 2013 07:31

event_note Nota de premsa

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana activen un dispositiu dins un local d'oci de Sants-Montjuïc que se salda amb tres detinguts

 . L’operatiu policial es va desenvolupar la matinada del diumenge 27 d’octubre al barri d’Hostafrancs
 
. El local va generar diverses queixes veïnals per permetre el consum de substàncies, pel soroll i la insalubritat
 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc i la Guàrdia Urbana de Barcelona van desenvolupar la matinada de diumenge passat, 27 d’octubre, un dispositiu de seguretat ciutadana en l’àmbit de l’oci nocturn en un local del barri d’Hostafrancs que es va saldar amb tres detinguts, un d’ells menor d’edat, per atemptat contra els agents de l’autoritat, receptació i per escapoliment d’un centre de protecció de menors respectivament.
 
L’operatiu, que va contar amb la Unitat Canina davant les sospites que en aquest local s’estarien consumint substàncies estupefaents, va consistir en una inspecció administrativa, així com el control de delictes contra la salut pública, en concret petit tràfic d’estupefaents, i contra les persones (faltes i delictes de lesions).
 
L’actuació policial va estar motivada per diverses queixes veïnals de sorolls, insalubritat, tràfic de drogues i inclús de tinença d’armes de foc (sense poder precisar si eren simulades o no). A més, el Grup de Delinqüència Urbana de USC de Sants-Montjuïc va poder comprovar que el local, quan tancava la porta, deixava molts clients dins, fet que feia sospitar que s’hi podria estar consumint substàncies il·legals.
 
Els Mossos d’Esquadra van saldar l’operatiu amb 3 detinguts, dues denúncies per possessió de substàncies estupefaents a clients del bar i una denúncia al local per tolerància al consum de substàncies estupefaents i per tinença d’armes de foc simulades. Guàrdia Urbana va denunciar al local per diverses infraccions administratives que evidenciaven el mal estat del bar i el risc per a qui si trobava dins.
 
 
Àrea de Comunicació,
Barcelona, 31 de octubre de 2013
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined