Una cinquantena d'empresaris i entitats locals del sector turístic gironí participen en la jornada de noves tecnologies i turisme

query_builder   6 novembre 2013 17:06

event_note Nota de premsa

Una cinquantena d'empresaris i entitats locals del sector turístic gironí participen en la jornada de noves tecnologies i turisme

Un noment de la conferència
 
Més de cinquanta empresaris i entitats locals del sector turístic de les comarques gironines han participat en la jornada sobre TIC i Turisme que s’ha desenvolupat aquest matí a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona.
 
Ferran Roquer, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, ha inaugurat la jornada en la qual han participat Núria Gil, consultora idigital, Miquel Àngel Lleixà, coordinador del Servei d’Orientació idigital a Girona, i Edgar Alabau, orientador idigital.
 
La jornada ha tingut com a objectiu donar a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades en l’àmbit turístic amb la finalitat de millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses del sector. Ha estat organitzada per la Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Al llarg de la sessió s’ha presentat el Servei d’Orientació idigital com a eina de suport per a la posada en marxa de projectes d’aplicació de les TIC en l’estratègia de l’empresa.
 
Aquesta jornada s’emmarca en el Cicle de jornades TIC – Turisme, desenvolupades en el marc del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013 – 2016 i el projecte tractor eTurisme del pla idigital, que pretén fomentar la innovació i la utilització de les TIC en el sector turístic per reforçar-ne la competitivitat i per potenciar el nou sector tecnològic d’empreses especialitzades en aquest àmbit.

1  

Fitxers adjunts

Imatge general de l'auditori Irla en un moment de les jornades

Imatge general de l'auditori Irla en un moment de les jornades
JPG | 2458