• El viceministre dels Territoris Federals i l’alcalde de Kuala Lumpur han encapçalat la comitiva
 
 
Una delegació del govern de Malàisia, encapçalada pel viceministre dels Territoris Federals i per l’alcalde de Kuala Lumpur, ha visitat avui les instal·lacions de l’Agència Catalana de l’Aigua amb l’objectiu de conèixer el model de gestió i planificació de l’aigua que s’aplica a Catalunya i intercanviar coneixements.  
 
Un dels eixos principals de la trobada s’ha centrat en la recuperació dels rius i la seva integració ordenada i sostenible amb el creixement de les ciutats. Cal tenir en compte que el país asiàtic té un projecte per recuperar dos rius que transcorren per la capital Kuala Lumpur (Klang i Gombak) i, en aquest sentit, s’han interessat en les accions dutes a terme en els darrers anys a Catalunya al respecte.
 
La trobada s’ha desenvolupat en un marc d’intercanvi d’experiències,  donant a conèixer l’experiència de l’ACA en matèria de gestió i planificació de l’aigua, legislació i planificació d’espais fluvials, obrint camins per a la divulgació del nostre model en la millora de la gestió dels recursos hídrics.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 144