La missió catalana a Israel acaba amb una seixantena d'acords entre empreses catalanes i israelianes

query_builder   15 novembre 2013 14:16

event_note Nota de premsa

La missió catalana a Israel acaba amb una seixantena d'acords entre empreses catalanes i israelianes


  • La delegació catalana, liderada pel president Mas, ha estat formada per 30 empreses dels sectors TIC i Smartcities que durant la missió s’han reunit amb companyies israelianes per iniciar projectes empresarials conjunts.
  • Acompanyats pel secretari d’Empresa i Competitivitat, els empresaris catalans han mantingut durant cinc dies prop de 200 reunions concertades amb companyies israelianes.
 
La missió catalana a Israel encapçalada pel president Mas ha acabat aquesta setmana amb una seixantena d’acords entre empreses catalanes i israelianes. Ara, després del viatge, les companyies començaran projectes empresarials conjunts per desenvolupar nous productes i serveis en el camp de les TIC i les Smartcities.
 
La delegació que ha viatjat a Israel ha estat formada per 30 empreses catalanes que, durant cinc dies, han mantingut prop de 200 reunions concertades amb companyies israelianes. Això els ha permès trobar socis tecnològics, conèixer potencials inversors i cooperar internacionalment en projectes de recerca i innovació. Les companyies catalanes han estat acompanyades pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas.
 
A banda de reunir-se amb empresaris israelians, els membres de la delegació han pogut trobar-se amb fons Venture Capital i visitar les instal·lacions d’empreses punteres del país, com Hewlett Packard o el grup IFAT. També han conegut de primera mà la incubadora The Time, considerada la millor d’Israel.
 
D’altra banda, la missió ha suposat una oportunitat per conèixer el funcionament de l’agència israeliana per la recerca i el desenvolupament MATIMOP, que vehicula les línies i recursos que donen suport a les empreses per desenvolupar tecnologia i fer-la arribar al mercat. L’agència d’innovació israeliana ha signat un acord amb ACCIÓ per estrènyer els llaços de col·laboració i promoure les activitats bilaterals en el camp de la recerca i desenvolupament.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined