· El conductor va donar una taxa d’alcoholèmia de 1,40 mg/l i també va ser denunciat per portar una arma en estat d’embriaguesa
 
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Vic van imputar el passat 10 de novembre, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Breda (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i una falta contra el patrimoni.
 
Els fets van ocórrer la matinada del 10 de novembre, durant un control que s’havia muntat al quilòmetre 2,9 de la carretera B-522, dins del terme municipal de Gurb (Osona). Els agents van aturar un vehicle i es van adonar que el conductor mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.
 
En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1,40 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Per aquest motiu, van denunciar-lo penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i van immobilitzar el vehicle.
 
A més, també se li va comissar una escopeta de caça que duia a l’interior del turisme. Per aquest motiu, se’l va denunciar administrativament, segons la Llei 1/92, per transportar en estat d’embriaguesa una arma de foc.
 
Hores més tard, quan el denunciat va requerir la presència dels agents per tal de retirar la immobilització, els agents van comprovar que el parany estava malmès i fora de la roda, amb símptomes evidents d’haver estat manipulat. Per això, se’l va denunciar per una falta contra el patrimoni.
 
El conductor imputat haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, quan sigui requerit.
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 17 de novembre de 2013