Teresa Bilbe rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família
La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, ha lliurat aquest migdia la Medalla Centenària del Departament a la senyora Teresa Bilbe, veïna d’Ascó. A l'acte, que s’ha celebrat a la residència d’avis del municipi, també hi han assistit amics i familiars, així com l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; i la direcció i el personal de la residència.
 
Teresa Bilbe Diego va néixer el 18 de novembre de 1913 a Corbera d’Ebre. Va anar a escola fins als 15 anys, quan va deixar els estudis per treballar al camp. Ella i el seu marit no van tenir fills, però els seus nebots en tenen cura i la visiten a la Residència d’avis d’Ascó, on viu actualment.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

1  

Imatges

Teresa Bilbe rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

Teresa Bilbe rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família 1320