COMERÇ

La Generalitat de Catalunya destina 76.000 euros a la promoció del comerç de Balaguer, Cervera, Mollerussa i Tàrrega

query_builder   19 novembre 2013 14:00

event_note Nota de premsa

COMERÇ

La Generalitat de Catalunya destina 76.000 euros a la promoció del comerç de Balaguer, Cervera, Mollerussa i Tàrrega

·        El Departament d’Empresa i Ocupació ha signat avui diversos convenis de col·laboració amb els ajuntaments de Balaguer, Cervera, Mollerussa i Tàrrega i amb les respectives entitats comercials per al finançament d’actuacions de promoció i dinamització.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació destinarà un total de 76.000 euros a la dinamització dels eixos comercials de Balaguer, Cervera, Mollerussa i Tàrrega. El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha signat avui amb els alcaldes de municipis i les seves entitats comercials els convenis que permetran el finançament de les actuacions corresponents  a l’any 2013.
 
Amb aquests convenis, la Generalitat de Catalunya, vol impulsar la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya. També fomentar la col·laboració amb les administracions locals i la cooperació empresarial entre les entitats i les  petites i mitjanes empreses comercials del territori. 
 
A Balaguer, la Generalitat aportarà 15.000 euros al finançament de les actuacions de l’Associació de Comerciants Balaguer Comercial, com és el mercat de rebaixes d’hivern o la campanya comercial de Nadal, entre altres.
 
El conveni de Cervera preveu una aportació d’11.000 euros per a les actuacions impulsades des de l’Associació de Comerciants Endavant de Cervera, com el mercat ‘Forastoc’, els dimarts d’Aquelarre i, la campanya i enllumenat de Nadal.
 
A Mollerussa, el Departament d’Empresa i Ocupació destinarà 25.000 euros per les actuacions de dinamització del comerç del municipi, impulsades des de l’Associació de Comerciants de Mollerussa, Mollerussa Comercial: Segona Open Night, el cicle de cinema infantil de tardor, el mercat de Festa Major, o la Fira del Sentir, entre altres actuacions de promoció comercial.
 
Pel que fa la al conveni signat a Tàrrega, la Generalitat farà una aportació econòmica de 25.000 euros per al finançament de les actuacions de dinamització i animació comercial promogudes per l’Associació Foment Targarí, com la Fira Playmòbil, la campanya Menja’t Tàrrega, o el Mercapati.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined