El delegat del Govern ha visitat el municipi de Puigdàlber (Alt Penedès)

query_builder   20 novembre 2013 14:30

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat el municipi de Puigdàlber (Alt Penedès)

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Puigdàlber, i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Sr. David Masdeu, el 1r. tinent d’alcalde, Sr. Josep Tello, i la regidora Sra. Isabel Cànovas.
Problemàtica de la C-15 al pas del terme municipal de Puigdàlber
Durant la reunió han parlat de diversos temes d’interès del municipi, entre els quals l’alcalde ha manifestat al delegat el malestar que hi ha en el municipi perquè els vehicles agrícoles han de travessar el poble per agafar la C-15, amb les conseqüents molèsties pels veïns tant pel soroll com pel trànsit pesat que hi circula. La solució que planteja l’Ajuntament és la urbanització d’un carrer, actualment sense asfaltar, que enllaci amb el lateral de la C-15. Un cop finalitzada la reunió s’han desplaçat al lloc on el delegat ha vist in situ el problema. El delegat s’ha compromès a traslladar aquesta petició al director de serveis territorials corresponent perquè canalitzi l’assumpte.
 
Tot seguit, el delegat ha visitat l’escola Virolai, i ha destacat la importància de les escoles rurals.
 
Un cop finalitzada la visita a Puigdàlber, el delegat ha visitat les caves “Ferrer Casasús” a La Granada i ha pogut veure el procés d’elaboració del cava. Des del sector li han demanat al delegat que traslladi al Govern la necessitat de potenciar la marca Catalunya i ajuda en l’exportació dels vins i caves de la zona. El delegat s’ha fet ressò de la demanda i traslladarà la petició al departament corresponent.
 
Aquesta visita s’inscriu en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined