Una imatge de la reunió
Una imatge de la reunió
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha presidit avui una reunió conjunta sobre la coordinació de la vialitat hivernal, especialment en casos de nevades, a tota la xarxa viària de les comarques gironines. A la trobada també hi han assistit el director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta, i els representants dels Mossos d’Esquadra, del cos de Bombers de la Generalitat, de Protecció Civil, del Servei Català de Trànsit, del Servei de Carreteres de la Generalitat, de l’Estat, de la Diputació de Girona i de les empreses concessionàries.
 
A la trobada s’han analitzat i posat en comú els recursos humans i tècnics de què disposa l'administració i els diversos operadors per actuar preventivament i per fer front a incidències ocasionades per la neu amb l'objectiu de minimitzar l'impacte sobre les principals vies de circulació.
 
L’administració treballa amb aquest operatiu distingint tres tipus de carreteres: el de les vies amb una altura superior a 1.000 metres, especialment al Ripollès, la Garrotxa i la Cerdanya. El de les vies que estan entre 800 metres i 1.000 metres d’altura, concentrades a la Garrotxa i a les Guilleries i, finalment, les vies que estan per sota els 800 metres.
 
Cal recordar que la Generalitat a Girona disposa de tres centres de conservació de carreteres a Girona, Vidreres i la Vall de Bianya, i també de vuit sitges per recollir sal situades a Girona (2), Campmany, la Masella, Sant Feliu de Pallerols, Sant Hilari Sacalm, Vall de Bianya i Vallfogona del Ripollès.  

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la reunió

Una imatge de la reunió
JPG | 5221