Clam unànime en contra de la violència envers les dones

query_builder   25 novembre 2013 16:33

event_note Nota de premsa

Clam unànime en contra de la violència envers les dones

Aquest matí la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona han realitzat un acte unitari per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
Encesa de l'espelma
El Saló de Descans del Teatre Municipal ha acollit aquest matí l’acte institucional unitari per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha parlat en representació de les tres institucions que impulsen l’acte: l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona.
 
L’alcalde de Girona ha destacat que s’ha portat a terme “conjuntament aquest Dia Internacional perquè és important que ens posem d’acord no nomes per alçar la veu una vegada l’any i recordar les víctimes que hi hagi hagut en el passat i les que esperem estalviar en el futur, sinó sobretot cal que ens posem d’acord en les mesures efectives que s’han d’emprendre per eliminar aquesta xacra. I creiem que és un objectiu assolible”.
 
Durant l’acte, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, han encès una espelma en memòria de les víctimes de violència de gènere. Després del minut de silenci en record de les víctimes, la directora de la Coral Geriona, Imma Pascual, ha llegit el manifest institucional de l’acte. La Coral ha estat l’encarregada de tancar l’acte amb la interpretació de dues peces musicals: “Un éte de porcelaine” i “L’illa de les dones”, composta per Paco Viciana.
 

1  

Fitxers adjunts

D'esquerra a dreta: Joan Giraut; Carles Puigdemont, i Eudald Casadesús, en el moment d'encendre l'espelma

D'esquerra a dreta: Joan Giraut; Carles Puigdemont, i Eudald Casadesús, en el moment d'encendre l'espelma
JPG | 755

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined