Els Bombers de la Generalitat donen per finalitzat l'incident de Sant Boi de Llobregat

query_builder   25 novembre 2013 21:08

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per finalitzat l'incident de Sant Boi de Llobregat

Totes les persones desallotjades per l’incident d’aquesta tarda a l’edifici del número 64 de l’avinguda Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat ja han pogut retornar a casa seva. Totes elles han retornat un cop s’han donat per acabats els treballs d’apuntalament de l’estructura metàl·lica de l’exterior de l’edifici i han finalitzat els treballs dels tècnics.
 
Els treballs d’apuntalament de l’estructura els ha portat a terme la mateixa empresa constructora de l’ascensor. Un cop finalitzats, la companyia de la llum ha restablert el servi al número 64. Pel què fa a la companyia del gas, continua el número 64 sense subministrament (7 abonats) però a la resta de finques afectades també se’ls ha pogut restablir el servei.
 
Mentre han durat aquestes tasques, s’han mantingut al lloc tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet seguiment dels treballs que s’hi estaven duent a terme, així com també han instal·lat un generador per donar llum a la zona i facilitar-ne els treballs. A hores d’ara,  ja s’han retirat tots els efectius.
 
Cal dir, que mentre s’han estat realitzant els treballs de reparació i apuntalament de l’estructura metàl·lica, l’Ajuntament ha habilitat el casal de Ciutat Cooperativa per a les persones que han estat desallotjades de l’edifici afectat. En total, a la finca afectada hi viuen unes 60 persones. Puntualment, els Bombers de la Generalitat ha fet acompanyament a aquelles persones que han necessitat entrar als seus habitatges a recollir alguna pertinença.
 
Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Així mateix, també s’han desplaçat dos tècnics de Protecció Civil per donar suport a les tasques municipals. Recordar també que Protecció Civil havia activat la prealerta del Procicat a causa d’aquest incident.
 
Cerdanyola del Vallès, 25 de novembre de 2013
21.00 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined