'Frozen. El regne del gel', el film de Disney d'aquest Nadal arriba divendres en català

query_builder   28 novembre 2013 10:51

event_note Nota de premsa

'Frozen. El regne del gel', el film de Disney d'aquest Nadal arriba divendres en català

Frozen. El regne del gel
L’aposta de Disney per aquest Nadal, Frozen. El regne del gel, arriba aquest divendres, 29 de novembre, amb català. El film ha estat doblat amb el suport del Departament de Cultura.
 
La Pel·lícula està dirigida per Chris Buck (Tarzan i Bojos pel surf) i Jennifer Lee (guionista de Ralf el destructor) i ha estat produïda per Peter Del Vecho (Winnie the Pooh, i Tiana y el sapo). Els temes musicals són del compositor Robert Lopez, guardonat amb un Tony.
 
Una profecia condemna el regne de Frozen a passar un hivern etern. L’Anna, acompanyada del Kristoff i del seu fidel ren, emprendran un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu perquè posi fi el gèlid sortilegi.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Arenys Multicines (Arenys de Mar); Cinemes Full HD (Cornella); Figueres Cines (Figueres); Bages Multicinemes (Manresa); Olot Cinemes (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Sucre (Vic); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Arenes Multicines (Barcelona); Diagonal (Barcelona); Diagonal Mar (Barcelona); Heron City (Barcelona); Mataró (Mataró); Sant Cugat (Sant Cugat); Parc Vallès (Terrassa); JCA Alpicat (Alpicat); Ocine Girona (Girona); Ocine El Nord (Granollers); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Parc Central (Tarragona); Kubrick (Vilafranca del Penadés); Abrera Multicinemes (Abrera); Baricentro Multicinemes (Barberà del Vallès); Yelmo Castelldefels (Castelldefels); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat); Carlemany Cinemes (Andorra).
 
Teniu el tràiler i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega:
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:

1  

Imatges

Cartell de 'Frozen. El regne del gel'

Cartell de 'Frozen. El regne del gel' 553

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined