El delegat del Govern ha visitat les empreses Grudiva i Brimo de Granollers i el municipi de Campins (Vallès Oriental)

query_builder   28 novembre 2013 14:50

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat les empreses Grudiva i Brimo de Granollers i el municipi de Campins (Vallès Oriental)

 
El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha fet un recorregut pel Vallès Oriental visitant les empreses Grudiva, SA i Talleres Brimo de Granollers, i posteriorment el municipi de Campins.
 
 
Reunió delegat amb els gerents de Grudiva i Brimo

Empreses Grudiva, SA i Talleres Brimo

El delegat ha visitat les empreses Grudiva, SA i Talleres Brimo on ha tingut una reunió amb els gerents de les companyies, Sr.  Ramon Otin i Sr. Jordi Freixa, de Grudiva i Brimo respectivament.
 
Aquestes empreses formen part d’un grup empresarial indi “Sanjeev”, líders en fabricació especialitzada d’engranatges i enfocada a maquinària agrícola. De la trobada destaca la bona posició en el mercat de les empreses que els ha permès augmentar tant en facturació com en beneficis. El projecte actual en què treballen és obrir-se mercat a sud Amèrica, concretament a  Brasil. El delegat els ha encoratjat a seguir treballant en el camp de la innovació com a eina per a la reactivació econòmica.
Signatura en el llibre d'Honor de l'Ajuntament de Campins

Campins

Pel que fa a la visita del municipi de Campins, el delegat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Andrés Toha i han tractat temes d’interès del municipi. Un cop ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament, ha fet un recorregut a peu pel municipi.
 
El delegat valora l’esforç que fan els municipis petits i rurals en donar serveis de qualitat a la població. Destaca l’aposta del govern municipal pel reforçament del turisme com a primera activitat econòmica del municipi i incorporant l’activitat cultural basada en l’entorn natural.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined