Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta nit i matinada

query_builder   3 desembre 2013 08:17

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta nit i matinada

  • Crema parcialment la teulada d’una casa a Tremp (Pallars Jussà)
  • Incendi en una cuina de Torredembarra amb un ferit lleu (Tarragonès)
  • Crema la xemeneia d’una casa a la Vall d’en Bas amb tres persones ferides lleus (Garrotxa)
  • Un home ferit de caràcter lleu en l’incendi en un immoble de Girona (Gironès)
  • Incendi en una panificadora de Torredembarra amb desallotjats (Tarragonès)
  • Incendi en un local de Badalona, sense ferits (Barcelonès)
Crema parcialment la teulada d’una casa a Tremp (Pallars Jussà)
A les 21.56 hores d’ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi que afectava la teulada d’una casa de tres plantes a Tremp.
 
Fins al lloc es van desplaçar vuit dotacions dels Bombers que van haver de treballar des de l’exterior i l’interior de l’immoble per apagar el foc. L’incendi va cremar 1/3 part de la teulada que va caure sobre el forjat de la segona planta. Un cop apagat, els Bombers van procedir a apuntalar la coberta afectada i a retirar la runa per alliberar pes del forjat de la segona planta.
 
En el moment de l’incendi hi havia tres persones que van sortir il·leses. Tampoc va ser necessari fer cap desallotjament.
 
 
Incendi en una cuina de Torredembarra amb un ferit lleu (Tarragonès)
Quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar ahir a la nit (a les 22.36 hores va ser l’hora d’avís) per apagar un incendi que afectava la cuina d’un pis de l’avinguda President Francesc Macià, número 2, de Torredembarra.
 
El foc va afectar el forn de la cuina. Una persona va resultar ferida de caràcter lleu per inhalació de fum i va ser traslladada, pels efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), a l’Hospital Joan XXIII.
 
Fins al lloc també es van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra.
 
 
Crema la xemeneia d’una casa a la Vall d’en Bas amb tres persones ferides lleus (Garrotxa)
Els Bombers van ser alertats, a les 23.58 hores d’ahir a la nit, d’un altre incendi a un mas de la Vall d’En Bas que afectava la xemeneia d’una casa, de fusta, de dues plantes.
 
Fins al lloc es van activar tres dotacions dels Bombers que poc després de les 02.00 hores ja donaven el foc per apagat. L’incendi va cremar la xemeneia i va afectar un cairat i l’aïllant de suro més proper a la xemeneia.
 
Els inquilins, un matrimoni i el seu fill, van ser traslladats a l’Hospital Sant Jaume d’Olot ferits de caràcter lleu per inhalació de fum.
 
Fins al lloc es van desplaçar també efectius del SEM i dels Mossos d’Esquadra.
 
 
Un home ferit de caràcter lleu en l’incendi en un immoble de Girona (Gironès)
A les 00.50 hores d’aquesta matinada els Bombers han estat alertats d’un incendi en els baixos d’una casa al Grup Vilarroja, número 112, de Girona.
 
Fins al lloc s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers que a les 01.13 hores ja havien apagat el foc. Posteriorment han procedit a ventilar ja que l’incendi , que ha cremat tot el mobiliari de la planta baixa i ha afectat el cablejat i el guix de les parets i el sostre per la temperatura, ha afectat per fum també la planta superior.
 
El propietari, un home de 73 anys, ha estat evacuat pel SEM a l’Hospital Trueta de Girona per fer-li una revisió ja que havia inhalat fum.
 
A més dels efectius dels Bombers i els sanitaris, fins al lloc també s’han desplaçat els Mossos d’Esquadra i la Policia Local.
 
 
Incendi en una panificadora de Torredembarra amb desallotjats (Tarragonès)
Sis dotacions dels Bombers s’han activat també aquesta matinada, al voltant de les 02.20 hores, quan han estat alertats d’un incendi en una panificadora al carrer Indústria, número 1, de Torredembarra.
 
Poc abans de les 03.00 hores el foc, que ha afectat una zona amb petits forns elèctrics, ja estava controlat. En aquells moments a les instal·lacions no hi havia ningú, però si que s’han desallotjat, com a mesura preventiva, sis persones dels locals del costat.
 
Fins al lloc també s’hi ha desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
Cap persona ha resultat ferida.
 
 
Incendi en un local de Badalona, sense ferits (Barcelonès)
A les 06.17 hores els Bombers han rebut l’avís d’un incendi que afectaria una forneria als baixos d’un edifici de cinc plantes al carrer Pérez Galdós, número 75, de Badalona.
 
Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que han comprovat que el foc provenia de l’interior d’un forn que estava tancat i on han cremat uns draps a sobre de l’aparador. Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns de l’edifici. Cap persona ha resultat ferida.
 
Efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local també s’han desplaçat fins al lloc.
 
 
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 3 de desembre de 2013
08.15 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined