• El conseller de Justícia ha participat en l’entrega del Premi Puig Salellas, que ha estat atorgat al notari Robert Follia en un acte que s’ha celebrat aquest vespre al Col·legi de Notaris de Catalunya
El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha posat en relleu durant el seu parlament amb motiu del lliurament del Premi Puig Salellas al notari Robert Follia que els notaris “han instrumentalitzat el seu amor pel país a través del dret civil”.
 
Així mateix, Gordó ha destacat la transcendència de la professió de notari, que, des d’un punt de vista històric, “ha donat grans juristes que han treballat per dotar Catalunya d'un dret civil propi”. En aquest sentit, Gordó ha recordat que aquesta feina de segles farà possible que el primer trimestre de 2014 el Govern aprovi el llibre V del Codi civil català i el culmini, així, amb una de les columnes vertebrals del nostre país.
 
Pel que fa a la figura del guardonat, el titular de Justícia ha destacat que “ha passat a ser mestre de mestres”. “Gent com Follia són exemples de país”, ha afirmat el conseller.
 
En la cinquena edició del Premi Puig Salellas, també hi han participat el president del Consell de Garanties Estatutàries, Joan Egea Fernández, i el degà del Col·legi de Notaris, Joan Carles Ollé.