Felip Puig inaugura la 16a Fira de Sant Nicolau de la Vall d'en Bas

query_builder   6 desembre 2013 14:47

event_note Nota de premsa

Felip Puig inaugura la 16a Fira de Sant Nicolau de la Vall d'en Bas

Fira de Sant Nicolau a la Vall d'en Bas
Fira de Sant Nicolau a la Vall d'en Bas
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat la Fira de Sant Nicolau que té lloc avui i demà a la Vila del Mallol. En el marc d’aquesta inauguració, el conseller Puig i l’alcalde de La Vall d’en Bas, Miquel Calm, han lliurat el Premi Verntallat que, en la seva primera edició, ha distingit Miquel Faust, notari, en reconeixement als 16 anys de trajectòria.
 
També hi ha assistit a l’acte, Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa; i Ramon Ramos, gerent del patronat de Turisme de Girona.
 
Des del 6 de desembre de 1993, any en què es va recuperar aquesta fira, s’ha anat consolidant dintre del calendari català de festes i tradicions, amb l’objectiu de potenciar la realitat històrica, cultural, turística, paisatgística i socioeconòmica de la Vall. Durant els dos dies que dura aquesta fira remença, la Vila del Mallol retorna a l’època del vescomtat de Bas, en plena edat mitjana. Els visitants tenen l’oportunitat de participar en les diferents activitats programades per a grans i petits que permeten descobrir oficis antics, tastar plats amb identitat pròpia, tant de la Garrotxa com de la Vall d’en Bas, i gaudir de cercaviles i espectacles de recreació històrica.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined