Demà dimecres, 11 de desembre, a les 19.00 hores, a la Botiga Abacus

Presentació a Girona del calendari solidari 2014 'Bombers amb causa'

query_builder   10 desembre 2013 13:26

event_note Nota de premsa

Demà dimecres, 11 de desembre, a les 19.00 hores, a la Botiga Abacus

Presentació a Girona del calendari solidari 2014 'Bombers amb causa'

 
 
Demà dimecres, 11 de desembre, es presentarà, a partir de les 19.00 hores a la Botiga Abacus de Girona (carrer Barcelona, número 42-44, Girona), el calendari solidari 2014 ‘Bombers amb causa’’, realitzat conjuntament pels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu.
 
El calendari, que enguany pretén explicar les diverses tasques que realitza el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu recollir fons per als projectes de recerca mèdica infantil que es desenvolupen a Sant Joan de Déu.  
 
L’esportista català Pau Gasol també ha col·laborat i participat en l’edició del calendari, del qual n’és padrí. A principis d’agost va fer una sessió fotogràfica a les instal·lacions del parc de Bombers d’Hospitalet de Llobregat amb infants i Bombers, fotografies que s’han incorporat al calendari solidari 2014. A més a més, a la foto del mes de febrer (on apareix un vehicle del Punt de Trànsit) i que es va realitzar al parc de Bombers de Girona hi col·laboraren nens gironins: Laura i Sara Perpinyà, de Figueres; Ona Serra, d’Arbúcies; Bruno López, de Blanes; Aitor i Noelia Machado, de Girona.
 
La presentació es farà a la botiga de Girona d’Abacus Cooperativa, que un any més col·labora en la venda del calendari solidari, i hi assistiran el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, i els tres bombers responsables del projecte; Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé. Els acompanyaran el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta i el cap de la Regió d’Emergències de Girona dels Bombers de la Generalitat, Enric Cano, entre d’altres. 
 
Cerdanyola del Vallès, 10 de desembre de 2013
13.00 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined